Over ons

Experts in kerkelijk vastgoed

Kerkelijk en ander maatschappelijk vastgoed vraagt een specifieke benadering waarin een betekenisvolle toekomst van gebouwen en locatie belangrijk is.

Kerk & Co is opgezet door Chris Schaapman: ervaren en politiek-maatschappelijk betrokken ondernemer met veel ervaring in maatschappelijk vastgoed.

Voor kerkgemeenschappen

Door het hele land voorzien wij kerkgemeenschappen van raad en daad als het gaat om hun huisvesting, financiën en de effecten daarvan voor de beleving van hun leden. Vaak ligt de nadruk op:

  • waardecreatie
  • meer functies in het kerkelijk vastgoed
  • regie houden op de toekomst van het vastgoed

One-stop-shop

Uit ervaring weten wij dat kerkbestuur, parochiebestuur en andere gebouweigenaren vaak het best geholpen zijn met een partij die begeleiding biedt bij alle facetten van het verkoop- en/of herbestemmingsproces. Als specialist bieden wij daarom ook advies en begeleiding en geven wij desgewenst invulling aan vastgoedplannen met diensten zoals verkoop, verhuur en projectontwikkeling.

Methodische aanpak

Ons landelijke team specialisten werkt volgens een eigen, stapsgewijze methodiek: onafhankelijk en volkomen transparant. Hierin werken we met scenario’s op basis waarvan onze klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Het belang van onze klant staat altijd voorop en wij zijn niet gebonden aan een bouwonderneming of beleggingsinstelling.

Koffie

Kennismaken?

Neem gerust contact met ons op. Een eerste gesprek is altijd kosteloos.